bagagerumssalg

Sted: P-pladsen bag Kvickly
Hvornår: søndag den 12. maj, kl. 10- 13.

Lions Køge holder i samarbejde med Kvickly bagagerumsmarked, som er et loppemarked, hvor private kan sælge og købe brugte effekter.
Herudover er der et børneloppemarked, hvor børn gratis kan sælge deres aflagte legetøj.

Kom og vær med - og få en hyggelig søndag.

Lions medlemmer arbejder alle ulønnet, og al overskud anvendes til lokale humanitære formål.

Tilmelding:
Da der er et begrænset antal pladser - både til bagagerumsmarkedet og til børneloppemarkedet, kræves en tilmelding for at deltage.
Tilmelding sker ved mail til: info ved koegelions-aktiviteter prik dk (husk at skrive navn og telefonnummer).
Information om markedet fås også i Kvicklys kiosk.

Efter tilmelding vil du inden for få dage modtage en mail med praktisk information, bl.a. om mødetidspunkt pladsanvisning og betaling.

Pris: En afmærket P-plads på ca. 2,5 x 5 meter koster 150 kr.
Børneloppemarkedet er gratis.

Regler for leje af stadeplads

Salg
•Bagagerumssalget er forbeholdt private til salg af deres egne brugte ejendele.
•Salg af våben, levende dyr er ikke tilladt.
•Hvis der sælges ting, der måtte kræve en særlig godkendelse, påhviler det sælgerne selv at søge den fornødne tilladelse.

Mødetidspunkt
•Bagagerumssalget starter kl. 10:00 og slutter kl. 13:00.
•Opsætning af dine ting for dagen, kan ske i tidsrummet kl. 9-9:45

Stadeplads
•Stadepladsen skal helst overholdes inden for de angivne mål.
•Når man tilmelder sig bagagerumssalget er det indforstået at man holder sin plads fra start til slut og ikke pakker sammen før tid, da dette kan skabe forvirring for de deltagende samt besøgende.

Bil og parkering
•Da det ikke er et krav, kan man selv vælge om man vil parkere bilen på sin stadeplads eller et andet sted (vær obs på eventuelle parkeringsbegrænsninger).
Fra kl. 9:45 til 13 må man af sikkerhedsmæssige årsager IKKE køre med bil på markedsområdet .

Oprydning
•Stadepladserne skal efterlades ryddede og rengjorte.
•Affald må ikke efterlades på pladsen eller ved affaldskurvene.
•Sørg altid for at rydde op efter dig selv når bagagerumssalget er slut – på den måde får vi alle en bedre oplevelse, da vi ikke skal stå og rydde op efter hinanden.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at maile til: info ved koegelions-aktiviteter prik dk