i Danmark

Lions hjælper og støtter også nationalt - i Danmark

Eksempler på nationale Lions hjælpeprojekter er Lions Kollegiet, som er et tilbud til unge med fysiske handicaps. Lions-Kollegiet ligger i København og rummer i dag 70 boliger, 15 dagspladser og et stort udbud af aktiviteter, samvær, fysisk træning og undervisning.

Traditionen tro gør Lions klubberne i Danmark en stor indsats for de blinde bl.a. for udviklingen af den hvide stok - på det sidste med udvikling af en 'intelligent blindestok', der baserer sig på den nyeste navigations- og app-teknologi. Også uddannelse af førerhunde har været en dansk Lions blindeindsats.

Andre eksempler på nationalt hjælpearbejde er Handicap-lejren i Osted på Sjælland. Og danske lionsklubber har i årevis via sine donationer støttet projekter i Grønland til gavn for den grønslandske befolkning både i social og kulturel henseende.

Se eventuelt mere om Lions' nationale hjælpearbejde på www.lions.dk