Hjem - Lions Køge

Menu

Nyhed

Næste Genbrugsmarked

Stort Lions efterårs-genbrugsmarked på Travbanen
Lørdag den 16. juni, fra 10 til 14 går det løs med løvernes genbrugsmarked i Bjæverskov.

De lokale Lionsklubber står parate til det næste store genbrugsmarked. De store salgslokaler er klar i den gamle store tilskuerpavillon. På første sal sælges glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, kobber og nips, el- og elektronik m.v.  I stueetagen findes bogafdelingen, der er ombygget, så der er flere reoler med tonsvis af bøger. Og der er masser af gode og velholdte møbler af alle slags bl.a. er der flere gode spiseborde med stole samt flere nyere sofaer.

Noget for alle
- Vi har også hentet flere dødsboer. Vi har mængder af malerier, tegninger og akvareller – og masser af godt legetøj og ”børneting”. Og rigtig mange bøger i alle genrer, siger Per Juhl fra Lions. Navnlig er der kommet mange gode kogebøger, bøger om 1.  og 2. Verdenskrig samt tegneserier og blade. Igen er der rigtig mange gode kvalitetsmøbler for enhver smag. Og en del cykler til både børn og voksne.

Åbningstid er 10-14
Genbrugsmarkedet afholdes på Travbanen i Bjæverskov. Åbningstiden for genbrugsmarkedet er fra kl. 10 til 14, og allerede fra starten er der rigtig ’tryk på’ med herlig trængsel. Mange benytter sig for øvrigt også af den velforsynede café, hvor man i en kort indkøbspause kan få både vådt og tørt. I øvrigt tilbyder Lionsklubberne kørselsservice for hjemtransport af store anskaffelser. Det kan aftales på stedet.

Godt formål
Skulle man for øvrigt ligge inde med nyttige og brugbare ting, som er for gode til bare at kassere eller smide ud, er man meget velkommen til at indlevere effekter til Lions Genbrug. Genbrugsting og brugbare effekter kan stilles i genbrugscontaineren på KARA i Køge. Containeren er klart afmærket, og står lige indenfor til venstre, når man er ankommet til pladsen.  Og endelig kan man også kontakte Lions på 2047 8083 for aftale om afhentning af større partier eller dødsboer.

- Det er LIONS-klubberne i Køge Kommune, som arbejder sammen om genbrugsmarkedet. Overskuddet går ubeskåret til Lions’ humanitære hjælpearbejde, herunder den forestående julehjælp. Et hjælpearbejde, hvor der vel at mærke ikke bruges én eneste krone til administration, slutter Per Juhl fra Lions.

Følg Lions