Lokalt i Køge området

Medlemmerne i Lions Køge samler penge sammen fra lokale arrangementer. Genbrugsmarked, Julelotteri, Skt.Hans fest er bare nogle af de aktiviteter, som via  ulønnet arbejde giver et økonomisk overskud.
Langt over halvdelen af disse midler  bliver uddelt til velgørende formål lokalt i Køge området.

Ungdommen

Unge fra hele verden på Lions sejllads i de danske farvande

Hvert år udsender Lions Køge en eller flere unge fra Køge Kommune på et sommerophold i udlandet - ligesom vi modtager unge fra udlandet.

De ældre

De ældre har også et stort hjerte hos os. Vi støtter ældre- og pensionistklubber med midler til deres aktiviteter.

Klubber, foreninger og organisationer

Mange sportsklubber drives i mange tilfælde mere eller mindre på frivillig basis. En del klubber i Køge Kommune har allerede mærket Lions Køge`s velvillighed.

Her overrækker en Køge-løve en donation til en lokal sportsklub

Ad hoc hjælp

Det er ikke altid at det sociale sikkerhedsnet er helt "finmasket" - eller at de offentlige myndigheder har lovhjemmel til at hjælpe. Vi ser derfor altid positivt, men selvfølgelig med "vurderende" øjne på ansøgninger til f.eks. hjælpemidler - eller andre ting, der kan gøre hverdagen lettere for vanskeligt stillede medmennesker. Op til jul fordeler Lions Køge et stort antal julekurve til økonomisk trængende familier i Køge