Sildens Dag

Sildens Dag i Køge

Det bliver en fantastisk dag: 6 silderetter, nybagt rugbrød, øl og snaps fra Braunstein - og det hele foregår på Køge Havn... udfor Bryggeri BRAUNSTEIN i et kæmpetelt.
Levende rullende Jazz-musik for det hele til at glide lettere ned!

I samarbejde med Bryggeriet BRAUNSTEIN og medievirksomheden Køge.Nu  arrangerer Lions Køge hvert år 'Sildens Dag' på Køge Havn. 6 lokale restauranter disker hver op med en særlig lækker silderet - og Karise Bageri leverer friskbagt rugbrød...
Bryggeriet BRAUNSTEIN tilbyder sit gode øl og brændevin! Og der er levende musik!

SILDENS DAG foregår lørdag den 25. august 2018 fra kl. 11.00 til 14.00. Pris 155,-

Billetter kan købes her fra 1. maj:

VisitKøge, Vestergade 1 i Køge,
Bryggeriet BRAUNSTEIN, Køge Havn
MENY (Wika Køge)
Kvickly, Køge
Superbrugsen, Herfølge
Superbrugsen, Ølsemagle
eller på www.koegenu.dk/sildensdag

Årest bedste sild skal kåres af de deltagende sildespisere; den silderet, der får fleste stemmer modtager den ærefulde titel af årets bedste sild 2018!  Og der udstedes et flot diplom til ophængning i restauranten eller forretningen.

Det tilrådes at være hurtig med køb af billetter, da der erfaringsmæssigt bliver rift og de 450 pladser!

Kontakt evt. LIONS silde-department for spørgsmål: Harry Nielsen på 2442 0880.

Vi ses til SILDENS DAG i Køge. Den årlige hyggeliste Køge-tradition!