Sildens Dag

Sildens Dag i Køge

Lørdag 24. august serveres 6 forskellige silderetter foran Bryghuset BRAUNSTEIN på Køge Havn. Løjernebegynder kl. 11. Årets Bedste Sild skal kåres!
Billetter á 165 kr. skal købes inden sildespiseriet…

Sildens Dag i Køge gentages på havnen i år. Byens kendte restauranter disker op med deres bedste sild, der anrettes til hver enkelt deltager. Ingen vil gå sultne fra bordet; der vil være rigeligt med sild at spise og med godt brød til! Og igen i år skal sildespiserne være med til at kåre den bedste sild – Årets Sild 2019. Den gode øl og snaps, som sildene bør svømme i, er fra Bryghuset BRAUNSTEIN og skal købes på stedet. Sodavand kan også
købes.

Seks slags sild
Silderetterne, der alle har navne, er fra Køge-restauranterne Jenners Dockside, Duevang, Hotel Niels Juel, Skipperkroen, Bossa Nova og Lucky Shusi. Sammen med serveringen udleveres en ’stemmeseddel’, så man kan bedømme de enkelte sild. Ved arrangementets afslutning gøres resultatet op, og Årets Sild 2019 bliver herefter kåret. Er vi heldige, vil en kendt person overrække diplomet.

Køb billet nu!
Der skal købes billetter til Sildens Dag.
Det kan let ske på www.køgenu.dk/sildensdag
Billetter kan også købes hos VisitKøge (Køge Turistbureau), Vestergade 1 i Køge, hos MENU på Gymnasievej, Kvickly Køge, og Brugserne i Herfølge og Ølsemagle eller på Bryggeriet BRAUNSTEIN på Køge Havn.
Billetterne koster 165 kr. pr. person. (Ved billetkøb på VisitKøge tillægges dog gebyr).
Under sildespiseriet vil det kendte Køge-live jazzorkester, Nielsen & Madsen, få alting til at glide lettere ned.
Bryggeriet BRAUNSTEINs butik er også åben hele dagen for besøgende.

Godt formål
Det er Bryggeriet BRAUNSTEIN og KØGENU.dk, der sammen med LIONS KØGE står bag Sildens Dag.
Arrangørerne håber på det samme flotte vejr og store deltagelse som sidste år og glæder sig til at fortsætte traditionen med Sildens Dag i Køge. Hele overskuddet fra Sildens Dag går efterfølgende til en lokal forening i Køge. Sidste år delte De unge Bueskytter og Bike Ladies overskuddet på 25.000 kr.
- Vi glæder os til at byde alle velkommen på Køge Havn til endnu en fantastisk Sildens Dag, siger en begejstret Michael Poulsen fra Bryggeriet BRAUNSTEIN. Og en ivrig Harry Nielsen fra Lions Club Køge tilføjer, at løverne står klar til at servicere de mange gæster sammen med silderestauratørerne.

Vi ses til SILDENS DAG i Køge. Den årlige hyggeliste Køge-tradition!