ude i den store verden

LIONS International hjælper over hele verden...

Lions støtter og hjælper utallige projekter i den store verden. Det er dels egne projekter og dels katastrofehjælp. Alt hjælpearbejde kanaliseres via de lokale Lions organisationer og klubber.
Lions Kamp mod Blindhed er eksempel på et fælles lions-projekt på verdensplan. På verdensplan er der alene til dette projekt blevet indsamlet ca. 1,1 mia. kroner. Heraf er 8 mil. kroner samlet ind i Danmark, hvilket svarer til, at ca. 190.000 mennesker har reddet synet.
Andre eksempler er Masanga Hospitalet i Sierra Leone, som er genopbygget og igangsat. Projektet ledes fra Danmark.
Andre eksempler på Lions-projekter og hjælp er skoler i Nordvestthailand og A-vitaminer til børn og voksne i Burkina Faso som forebyggelse mod flodblindhed.

Lions katastrofehjælp er også et ekempel på en verdensomspændende aktivitet.  F.eks. efter Tsunamierne har Lions klubberne indsamlet millioner af kroner til hjælpearbejdet i Østen. - Og det er bl.a. lykkedes danske Lions at få katastrofehjælp for 500.000 kr. ind i det lukkede Burma via samarbejde med Læger uden Grænser.

Se gerne mere om Lions' nationale og internationale hjælpearbejde.

Lions Danmark:  klik her
YouTube:  klik her